FAQ

Frequently asked questions

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

1

Solliciteren

Zie je een functie die jou aanspreekt? Dien jouw online sollicitatie in! We vragen om je CV en eventueel een motivatiebrief in te leveren. Daarna ontvang je een ontvangstbevestiging waarin staat aangegeven op welke termijn je terugkoppeling kunt verwachten over jouw sollicitatie.

Preselectie

Valérie, onze recruiter, beoordeelt jouw CV (en andere documenten) en kijkt of jouw studie en eventuele werkervaring aansluit op de functie-eisen.

 
2
3

Kennismaking

Als er voldoende raakvlakken zijn, nodigt Valérie je uit voor een gesprek. Dit gesprek verloopt online zolang de corona-maatregelen van toepassing zijn. Geen paniek, als je nog geen ervaring hebt met video-calls helpen we je graag op weg.
 
We zijn benieuwd naar wie je bent en wat je verwacht van een nieuwe job. We geven je meer inzicht in wat we zoeken en wat de verantwoordelijkheden zijn die bij de vacature horen.
 

Vervolggesprek

Wanneer zowel jij als wij graag verder willen praten, nodigen we je uit voor een vervolginterviews. Bij deze gesprekken verdiepen we ons in de inhoud. Wat is jouw talent? Welke vaardigheden beheers je? 
 
We horen graag praktijkvoorbeelden ter illustratie. Het is mogelijk dat je een case en/of assessment krijgt tijdens één van de vervolg interviews. Afhankelijk van de functie waar je op solliciteert wordt het aantal vervolg interviews bepaald. Valérie brengt je hiervan op de hoogte. 
Gemiddeld bestaat een sollicitatietraject uit 3 interviews.
 
 
4
5

Aanbod

Wanneer alle gesprekken hebben plaatsgevonden en zowel jij als wij een samenwerking zien zitten, volgt er een aanbieding. Wanneer je je nieuw contract komt ondertekenen, bezoek je meteen ook de dienst of afdeling waar je zal werken.

Welkom bij Brady!

6

Moet ik testen afleggen?

Soms zullen we je vragen om testen af te leggen maar, laat je daar vooral niet door afschrikken. We werken met drie soorten testen: een test rond logisch denken, een persoonlijkheidsvragenlijst en een specifieke test, op maat van de functie waarvoor je solliciteert. Het merendeel van de testen leg je af op de pc.

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Geen paniek!

Sofie is de contactpersoon voor alle job-gerelateerde vragen. Je kan haar bereiken op het nummer 052/45.78.81 of je kan een mailtje sturen naar jobszele@bradycorp.com.
 
Stay safe & tot binnenkort!
Brady NV, Lindestraat 20, 9240 Zele
jobszele@bradycorp.com