Quality Inspector

Jobs @ Brady

Brady Zele is op zoek naar een gemotiveerde Quality Inspector. Ben je energiek en weet je met jouw accuratesse de kwaliteiten te bewaken? Dan ben jij degene die wij zoeken!

 

Wat je doet

Samen met 3 andere collega’s vorm je het Quality Assurance Team en jullie rapporteren aan het Head of Engineering, Lab, Solutions and Quality Assurance.

Een greep uit je takenpakket:

 
1

Klachtenonderzoek is niet alleen een ideale manier om vertrouwd te raken met de Brady producten maar is ook een essentieel onderdeel van je job. Je tracht de oorzaak van de klachten te achterhalen en neemt de nodige acties om die op te lossen en te vermijden in de toekomst.

 
2

Je voert kwaliteitscontroles uit op goederen in de verschillende fases van het logistieke proces (inkomende/uitgaande goederen, voorraad, retourzendingen,...).

 
3

Je voert diverse metingen uit en analyseert en interpreteert deze. Je schat hierbij in of afwijkingen ten opzichte van de norm nog toelaatbaar zijn.

 
4

Je begeleidt verbeteringsprojecten.

 

Wie je bent

Je bent pragmatisch, communicatief (zowel Nederlands als Engels!) en analytisch en weet als geen ander hoe je met alle disciplines binnen de organisatie moet schakelen alsook met externe partijen (klanten, leveranciers etc). Om afwijkende zaken helder te krijgen, ben je in staat goed te luisteren en door te vragen zodat je over de juiste informatie beschikt. Het is voor jou dan ook vanzelfsprekend dat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen van je vakgebied. Je weet gestructureerd te werken en bent precies bij het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Jij neemt initiatief, weet de rust te bewaren en juiste prioriteiten te stellen.

 
 

Een Bachelor-diploma in een technische richting of gelijkwaardig door ervaring.

 

Werkervaring in een productieomgeving en minstens 2 jaar concrete ervaring in een vergelijkbare functie.

 

Dat je full time beschikbaar bent en op redelijke reisafstand van Zele woont.

 

Ons aanbod

Wij bieden een zeer gedreven werkomgeving in een organisatie die groot genoeg is om je te kunnen ontwikkelen, maar ook zeker klein genoeg om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken. Je krijgt alle ruimte om invulling te geven aan het nemen van initiatief en je persoonlijke ontwikkeling. Brady is financieel gezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je een uitstekend loon, passend bij jouw kennis, ervaring en capaciteiten.

 

Dankzij de Brady Wegwijzers is er ook ruime aandacht voor wellbeing en een flinke portie fun op de werklvloer! Interessant?

 

Interessant?

Laat je gegevens achter en dan zien we elkaar snel!

Jouw gegevens

CV / Motivatiebrief

Brady NV, Lindestraat 20, 9240 Zele
jobszele@bradycorp.com