Warehouse Supervisor

Jobs @ Brady

Om ons Warehouse team in Zele te versterken, zijn we op zoek naar een gedreven Warehouse Supervisor, met een passie voor logistiek en people. Er staat een uitdagende en gevarieerde job te wachten, in een snelgroeiend bedrijf in een snel veranderende omgeving!

Wat je doet

Als Warehouse Supervisor zorg je ervoor dat het magazijn efficiënt draait op het gebied van veiligheid, engagement, kost, productiviteit, kwaliteit en klantenservice. Het magazijn in Zele is het distributiecentrum voor Europa, Midden Oosten en Afrika en hier ben je mede verantwoordelijk voor de totale organisatie van de los- opslag en laadactiviteiten. Hiertoe stuur je, samen met je collega supervisor, een team aan van 3 coördinatoren en een 35-tal magazijniers met een focus op de uitgaande flow, picking en verzending. Je rapporteert rechtstreeks aan de Warehouse Manager.
Bouw je mee aan ons succesverhaal?
Dan zijn dit allvast een aantal van je verantwoordelijkheden:
 
 
1
Dagelijkse aansturing van het team waarbij het proactief meedenken op gebied van veiligheid- milieu-en gezondheid wordt geapprecieerd. Dit in samenwerking met de preventieadviseur.
2
Samen met HR werk je aan een performante, transparante, betrokken, en veranderingscultuur. Dat is onze Brady cultuur. Je motiveert je team en volgt o.a. performanties op via onze ‘performance indicators’.
3
Je identificeert,definieert en implementeert verbeteringen voor het magazijn samen met onze Continious Improvement Engineer en maakt ons magazijn en organisatie nog efficiënter.
4
Je staat in voor Orde en Netheid, 5S en klachtenbehandeling in de magazijnomgeving. Je neemt actief deel aan interne audits.
5
Je garandeert efficiënte goederenstromen door het magazijn. Je bent o.a. verantwoordelijk voor efficiënte en tijdige picking , laad- en los activiteiten en dit aan optimale kost. Je volgt de goederen-administratie op en verwerkt dit in SAP.
6
In overleg met de collega Warehouse Supervisor zorg je ervoor dat er voldoende permanentie voorzien wordt bij vakantieaanvragen en/of ziekteperiodes.
7
Je werkt mee, denkt mee en neemt de leiding in projecten.

Wie je bent

Ben jij de persoon die we zoeken, dan herken je jezelf in de volgende punten:

 
 
Je bent een geboren peoplemanager met sterke, inspirerende en coachende leiderschapscapaciteiten. Je vindt het leuk om ons divers team tot uitstekende resultaten te brengen.
Je beschikt over een Bachelor diploma of gelijkwaardig én je hebt ervaring in leidinggevende functie in een warehouse omgeving van minimum 5 jaar.
Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen in zowel Nederlands als Engels.
Je hebt kennis van MS–office, WMS en ERP. SAP kennis is een voordeel.
Je beschikt over goede administratieve skills.
We kunnen jou omschrijven als klantgericht, stressbestendig, flexibel persoon. je bent oplossingsgericht en ziet elk probleem als een uitdaging. Je neemt graag initiatief.
De verwachtingen van onze klanten hou je altijd in het achterhoofd en worden nooit in gevaar gebracht. Je zoekt voortdurend naar mogelijkheden om de klanttevredenheid te verhogen.
Bereidheid mogelijks te werken tot 18.15h.
Je bent een teamplayer waarop we kunnen bouwen om Brady succesvol door zijn veranderingstraject te loodsen.

Ons aanbod

Wij bieden een zeer gedreven werkomgeving in een organisatie die groot genoeg is om je te kunnen ontwikkelen, maar ook zeker klein genoeg om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken. Je krijgt alle ruimte om invulling te geven aan het nemen van initiatief en je persoonlijke ontwikkeling. Brady is financieel gezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je een uitstekend loon, passend bij jouw kennis, ervaring en capaciteiten.
 
 

Een uitdagende job bij een grote, internationale en beursgenoteerde organisatie maar dan gecombineerd met de gezelllige kleinschaligheid van een lokale vestiging.
 
 
Een boeiende en aantrekkelijke carrière waar we oog hebben voor talenten en persoonlijke, professionele ontwikkeling.
 
 
Een dynamisch team, waar initiatief en ondernemerschap gewaardeerd worden.
 
 
Een innovatieve, vooruitstrevende en technische omgeving.
 
 
Uiteraard bieden we ook een aantrekkelijk loon, aangevuld met extralegale voordelen.
 
 

Interessant?

Laat je gegevens achter en dan zien we elkaar snel!

Jouw gegevens

CV / Motivatiebrief

Brady NV, Lindestraat 20, 9240 Zele
jobszele@bradycorp.com